11 juni 2021

Uitnodiging 30 juni 2021: Praat mee over Morgen!

Praat mee over Morgen!
Hoe ziet Oude IJsselstreek er Morgen! Uit? Wat moet behouden blijven en wat moet er volgens jou veranderen? Woensdag 30 juni gaat PvdA Oude IJsselstreek met jou in gesprek over Morgen!.

Ben jij benieuwd hoe PvdA Oude IJsselstreek de toekomst van onze prachtige gemeente ziet? Wij zijn in elk geval heel nieuwsgierig naar jouw ideeën over bijvoorbeeld cultuur, zonnevelden, natuur en jeugdzorg. Je bent daarom van harte uitgenodigd op woensdag 30 juni bij de DRU, Ulft. Vanaf 20.00 gaan we graag met jou in gesprek. Niet eerder op PvdA Oude IJsselstreek gestemd? Je bent van harte welkom! Aanmelden is niet nodig maar wees er op tijd bij, want vol is vol.

De gemeenteraadsverkiezingen van 2021 staan voor de deur. PvdA Oude IJsselstreek wil haar aantal van drie zetels in de huidige gemeenteraad verdubbelen en de stem van u, de burger meer laten horen. Onder het motto Morgen! werken we aan een verkiezingscampagne waar u aan meeschrijft. Samen op weg naar Morgen!, met een realistische kijk op en plannen voor de toekomst.