Politieke seizoen van start!

26 september 2023

Het zomerreces zit erop en de agenda loopt alweer vol met raads- en commissievergaderingen en de bijbehorende uitnodigingen en werkbijeenkomsten.

Onlangs bezochten we de Statenleden van de PvdA in Arnhem. Jammer dat we geen deel meer uitmaken van het dagelijkse bestuur. Benieuwd is de Statenfractie naar de effecten van de provinciale begroting op de begroting van onze gemeente. We zullen hier navraag naar doen.

De eerste raadsvergaderingen zijn alweer achter de rug. De onderwerpen zijn te vinden op de site van de gemeente Oude IJsselstreek. Als je navigeert naar “Gemeenteraad” kun je de vergaderingen volgen en ook terugkijken.

We blijven kritisch en alert over onderwerpen zoals de afvalstoffenheffing, de verkeerssituatie op de N317 bij Etten, de aanbesteding van de (jeugd) zorg en de versnelling van woningbouw in onze gemeente.

Hebt een vraag of wilt u een fractievergadering bijwonen? Dat kan altijd. Neem dan contact met een van onze fractieleden op of met een fractie-assistent. Namen en mailadressen vindt u hier.