Door De Redactie op 14 februari 2014

Onze kandidaten in Varsseveld

Wat heeft de PvdA (mede) gerealiseerd in Varsseveld?

  • Inwoners en gemeente ontwikkelden samen een nieuw centrum, waar mensen met plezier weer hun boodschappen doen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen en Kreeftenberg is nu een modern winkelpand.
  • Er zijn goede resultaten behaald in de sport. De nieuwe turnhal is het toonbeeld van een goede samenwerking tussen Varssevelders en de gemeente. Het van Pallandtbad blijft, zodat bewoners en verenigingen ook in de toekomst kunnen blijven zwemmen.
  • Aanpassingen rond het station

Wat gaat de PvdA voor Varsseveld doen?

Voor Varsseveld staan er drie mensen op de kandidatenlijst. Twee nieuwkomers Gijs van de Beek en Jeroen Gesink en lijstduwer Gerrit van der Krol.

Gijs van de Beek (nummer 3) is nieuw op de lijst en was betrokken bij Varssevelds belang en de werkgroep Topdorp: “Ik wil zowel een sterk Varsseveld als een sterke gemeente. Ik wil graag als raadslid mijn sociale ideeën verwezenlijken waarbij ik aandacht wil geven aan de wensen van verschillende doelgroepen. Zeker ook de inwoners die het in deze tijd moeilijk hebben.”

Jeroen Gesink (nummer 17) is al jaren overtuigd lid van de PvdA: “Ik wil graag werken aan een sterke en sociale maatschappij. We zullen creatief moeten nadenken om basisvoorzieningen overeind te houden. Hierbij staan we open voor ideeën van Varssevelders.”

De Redactie

De Redactie

De redactie verzorgt de berichten van organisatorische aard op deze website en de berichten op ons Twitteraccount en de pagina op Facebook.

Meer over De Redactie