Door De Redactie op 18 februari 2014

Onze kandidaten in Silvolde

Wie gaan Silvolde vertegenwoordigen?

Hein van Groningen, nummer 4 op de lijst, is voor veel Silvoldenaren geen onbekende. Hein wordt het zijn tweede raadsperiode waarbij zijn bijzondere belangstelling voor duurzaamheid wederom niet onder stoelen of banken zal steken.

Nurhayat Görgülü-Öztürk is nieuw op de lijst en staat nummer 8. Nurhayat is werkzaam als docent op het Graafschap College in Doetinchem.

Nieuw is ook Onno van de Groep. Onno bewoont sinds kort met veel plezier de oude pastorie in het centrum van Silvolde. Momenteel is hij raadslid van de Doetinchemse PvdA-fractie.

Bennie Vonk is voor velen in Silvolde en omgeving een vertrouwd gezicht, we verwachten dat vele jongeren zich onder andere door Bennie in de PvdA zullen herkennen. Bennie is fanatiek sporter en in zijn dagelijks leven werkzaam binnen de automatisering.

Ook het provinciale Statenlid Anna-Lena Hedin staat voor Silvolde op de lijst, samen met Jean-Paul Bergevoet en Chris Heitink staan er 7 kandidaten uit Silvolde op de lijst. Silvolde is dus goed vertegenwoordigd.

De Redactie

De Redactie

De redactie verzorgt de berichten van organisatorische aard op deze website en de berichten op ons Twitteraccount en de pagina op Facebook.

Meer over De Redactie