6 oktober 2015

Bezoek staatssecretaris van Rijn afgelast

De gespreksavond met staatssecretaris Martin van Rijn op woensdagavond 7 oktober in Zelhem gaat niet door. De reden is dat de staatssecretaris heeft afgezegd omdat hij kamervragen moet beantwoorden. Martin van Rijn zou vertellen over de zorgtaken die nu bij gemeenten liggen. Een goed onderwerp om met inwoners over van gedachten te wisselen. De PvdA fractie van Bronckhorst had zich verheugd op een levendig gesprek over lokale democratie en zorgtaken. Helaas, het gaat niet door.

Alle mensen die zich hebben aangemeld via het mailadres van de PvdA Bronckhorst krijgen hiervan bericht. We hopen dat we via radio en krant alle andere belangstellenden tijdig kunnen informeren.

De PvdA Afdeling Doetinchem organiseert diezelfde avond, 7 oktober, een discussieavond over de thuiszorg. Antoon Peppelman, wethouder van Bronckhorst (PvdA) is één van de sprekers. Geïnteresseerden in de ontwikkelingen in de thuiszorg zijn van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. De bijeenkomst start om 19:30 uur, in het pand van het CVJO Doetinchem, Terborgseweg 20. Aanmelden is niet nodig.