Door De Redactie op 11 maart 2014

Onze Ulftse kandidaten

Wat heeft de PvdA gerealiseerd in Ulft?

  • Het centrum is vernieuwd.
  • De Vogelbuurt is compleet gerenoveerd.
  • Ulft heeft met de bomenbuurt de eerste energieneutralewoningen van de Achterhoek gekregen.
  • Er komt een park op houthandel ‘t Anker en de villa wordt opgeknapt.
  • Bij SDOUC is kunstgras gekomen en er zijn plannen om kunstgras aan te leggen bij o.a. hockeyclub Oude IJsselstreek. Daarnaast komt er een nieuwe sporthal op de IJsselweide.
  • In Ulft-Noord komt er een nieuwe Brede School. Een grote school, die naast school ook ontmoetingsplek is in de buurt.
  • Op het DRU Industriepark komt ICER. Een samenwerking tussen scholen, bedrijven en de overheid om innovatie te stimuleren. Een plek voor innovativiteit en creativiteit.

Wie gaan Ulft vertegenwoordigen?
Wethouder John Haverdil staat op nummer 1, opgevolgd door Ton Menke als fractievoorzitter. Ton is voorzitter van de huurdersvereniging, lid van het bestuur van de carnavalsverenging Isseldonk en musicerend bij de harmonie Ulft en het Klaeverblaedje.

Henri van Amerongen staat op nummer zes. Hij is al jarenlang actief op de achtergrond en voorzitter van Stichting Kermis Gendringen. Mustafa Kurt is onze jongste Ulftse kandidaat. Hij volgt een opleiding tot pedagogisch hulpverlener in de jeugdzorg en is in zijn vrije tijd scheidsrechter.
Antoinette Duenk is werkzaam als sociaal raadsvrouw. Rob Wellink is afgestudeerd historicus en nu bezig aan de opleiding Nederland-Duitslandstudies. Hij voetbalt bij SDOUC. Toon van de Wetering is een bekend gezicht. Als vrijwilliger is hij actief op veel verschillende fronten.

Ook Sandra Schoppers, Reinold Tomberg, Laurence van de Meeberg, Ron Prinsen, Henk Bockting, Harrie Schenning, Eveline Oberink en Marcel Roelofs staan als Ulftse kandidaten op onze lijst.

De Redactie

De Redactie

De redactie verzorgt de berichten van organisatorische aard op deze website en de berichten op ons Twitteraccount en de pagina op Facebook.

Meer over De Redactie