Bezorgd om de zorg in Oude IJsselstreek

Door De Redactie op 19 februari, van 19:30 tot 22:00 | Roode Leeuw, Terborg

Er zijn gelukkig vele miljoenen beschikbaar gesteld voor de verpleeghuizen maar hoe is het gesteld met de ouderen die thuis wonen en zorg nodig hebben? Ook in onze gemeente Oude IJsselstreek neemt de zorgvraag van thuiswonende ouderen toe. Kunnen de wijkverpleegkundigen de toenemende vraag aan?

Werken zorg-en onderwijsinstellingen samen om voldoende gekwalificeerd personeel te kunnen leveren? Kan slimme toegepaste technologie helpen in de zorg? Dit is een greep uit vragen die aan de orde kunnen komen. Ook vragen van de wijkverpleegkundigen uit onze gemeente komen aan bod.

Sharon Dijksma

Op maandag 19 februari a.s. komt Sharon Dijksma naar de Roode Leeuw in Terborg. Zij is lid van de Tweede Kamer voor de PvdA en heeft Zorg en Gezondheid in haar portefeuille.

Sharon Dijksma zal deze avond informatie geven over de laatste ontwikkelingen in de Tweede Kamer over Zorg en Gezondheid. Speciaal zal er aandacht zijn voor de situatie in de wijkverpleging.

Uit de praktijk

Zorginstellingen en politieke partijen zijn voor deze avond uitgenodigd om vanuit de praktijk te vertellen over ervaringen en knelpunten. Maar misschien ontvangt u zelf zorg in huis en vindt u daar wat van, kom dan naar deze bijeenkomst en vertel uw ervaringen.

U bent hierbij van harte uitgenodigd.

De inloop is vanaf 19.30 uur, aanvang programma 20.00 uur.

Locatie: De Roode Leeuw, Sint Jorisplein 14,
7061 CN Terborg

 

De Redactie

De Redactie

De redactie verzorgt de berichten van organisatorische aard op deze website en de berichten op ons Twitteraccount en de pagina op Facebook.

Meer over De Redactie